Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Albert Heijn nodigt klanten uit voor verbindende buurtdiners bij Resto VanHarte.</p>

Albert Heijn nodigt klanten uit voor verbindende buurtdiners bij Resto VanHarte.

(Foto: M.F.A. Bakker)

Verbindende buurtdiners bij Resto VanHarte in Den Bosch

  •   keer gelezen   Human Interest

DEN BOSCH | Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats. In deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel. 

Op zo’n vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort. In Den Bosch vindt het diner plaats op 5 oktober bij BBS Boschveld op Zernikestraat 2 met een optreden van het bekende Bossche koor de Noorder Diva’s. Inwoners van Den Bosch die houden van muziek en lekker eten en nieuwe mensen willen leren kennen, kunnen zich aanmelden voor een diner via www.restovanharte.nl.

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit voor diners

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Dit gebeurt via advertenties in de landelijke dagbladen, in het Albert Heijn magazine Allerhande en in de winkel door middel van posters. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte.

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens het Resto VanHarte diner. Het start om 18.00 uur en de inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is 8 euro, 5 euro voor minima en 2,5 euro voor gasten met een voedselbank- of Quietpas. Kinderen t/m 12 jaar betalen halve prijs. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Meer berichten