Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot gaat deze week naar de zeer behulpzame buurvrouw Annemieke de Groot.</p>

De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot gaat deze week naar de zeer behulpzame buurvrouw Annemieke de Groot.

Bossche Bol XL voor behulpzame buuf

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | “Wij zouden heel graag onze buurvrouw Annemieke de Groot in het zonnetje willen zetten. En niet alleen omdat zij een gezellig ‘buuf’ is.”

“Annemieke is altijd behulpzaam. Zowel voor ons als voor de andere buren. Niks is haar te veel. Ze neemt pakketjes aan als wij niet thuis zijn. Voedt twee keer per jaar onze groene haag met mestkorrels, organiseert een buurtborrel en geeft de bomen op het speelveld voor de huizen water. Annemieke is zelf al 25 jaar stewardess en geeft dan ook graag advies aan onze dochter die in het eerste jaar van Luchtvaardienstverlening zit. Daarom Annemieke, willen wij laten weten dat we heel blij met jou als buurvrouw zijn!”, aldus Duchan, Angelique en Leanne.

Aanmelden Bossche Bol XL

De Bossche Bol XL van de Week’ wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot, specialist in de echte Bossche bol. Heb jij een goede vriend, familie, collega of buurman/vrouw die je eens in het zonnetje wilt zetten? Is er iemand die altijd voor een ander klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor een heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot. Stuur je motivatie met een goede digitale foto naar: redactie@bosscheomroep.nl.

Meer berichten