Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Marianne van de grint heeft haar vriendin Anita en haar man Marcel voorgedragen voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot.</p>

Marianne van de grint heeft haar vriendin Anita en haar man Marcel voorgedragen voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot.

(Foto: )

Bossche Bol XL voor lieve vriendin Anita en haar man Marcel

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | Marianne van de Grint wil graag haar lieve vrienden Anita en Marcel Hogenelst uit Den Bosch voordragen voor de Bossche Bol XL van deze week.

‘Al 43 jaar zijn Anita en ik vriendinnen. In moeilijke tijden kunnen we altijd bij elkaar terecht. Elke woensdag gaan we naar de stad of ergens een broodje eten om de week door te nemen. Sinds een paar jaar ga ik met haar en Marcel ook lekker een weekje op vakantie. Naar de kerstmarkt in Duitsland, of een huisje in Nederland. Daar genieten we erg van. Na al die jaren weten we precies wat we aan elkaar hebben. Op deze manier wil ik beiden in het zonnetje zetten en hoop nog vele jaren onze vriendschap voort te zetten.’

Aanmelden Bossche Bol XL

De Bossche Bol XL van de Week’ wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot, specialist in de echte Bossche bol. Heb jij een goede vriend, familie, collega of buurman/vrouw die je eens in het zonnetje wilt zetten? Is er iemand die altijd voor een ander klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor een heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot. Stuur je motivatie met een goede digitale foto naar: redactie@bosscheomroep.nl.

Meer berichten