Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De Bossche Bol XL van deze week gaat naar Liesbeth van Grunderbeek uit Den Bosch. Zij is voorgedragen door haar man Nees.</p>

De Bossche Bol XL van deze week gaat naar Liesbeth van Grunderbeek uit Den Bosch. Zij is voorgedragen door haar man Nees.

(Foto: )

Bossche Bol XL voor zorgzame en lieve echtgenote Liesbeth

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | Nees van Grunderbeek uit Den Bosch wil graag zijn wederhelft Liesbeth van Grunderbeek voordragen voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot.

‘Graag wil ik mijn vrouw Liesbeth van Grunderbeek eens goed in het zonnetje zetten met een heerlijke Bossche Bol XL’, zo laat Nees de redactie weten: ‘De reden hiervoor is dat zij al twee jaar met heel veel liefde voor mij zorgt. Dit door verschillende operaties die ik heb moeten ondergaan, waaronder een operatie aan een hersentumor. Liesbeth en ik zijn inmiddels al 35 jaar bij elkaar en op zaterdag 21 augustus zijn we alweer 29 jaar getrouwd.’

Aanmelden voor Bossche Bol XL

De Bossche Bol XL van de Week’ wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch, specialist in de echte Bossche bol. Heb jij een goede vriend, familie, collega of buurman/vrouw die je eens in het zonnetje wilt zetten? Is er iemand die altijd voor een ander klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor een heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot. Stuur je motivatie met een goede digitale foto (liggend formaat) naar: redactie@bosscheomroep.nl.

Meer berichten