Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Vrolijke Liam is pas twaalf weken oud. Momenteel verblijft hij in een pleeggezin in afwachting van een nieuw baasje.</p>

Vrolijke Liam is pas twaalf weken oud. Momenteel verblijft hij in een pleeggezin in afwachting van een nieuw baasje.

(Foto: Dierentehuis Den Bosch)

Vrolijke Liam wacht geduldig op nieuw baasje

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | Liam is een leuk en vrolijk katertje van ongeveer twaalf weken oud. Hij kwam bij Dierentehuis Den Bosch binnen met ontstoken oogjes. 

Na behandeling is de ontsteking gelukkig inmiddels genezen, maar zijn oogjes blijven wel nog wat waterig omdat zijn traanbuisjes verstopt zitten. Gelukkig heeft Liam daar verder helemaal geen last van. Af en toe poetst hij alleen zijn oogjes wat extra. Liam is zoals gezegd een leuk en vrolijk katertje, maar soms wel nog een beetje eenkennig. Hij is ook geen kinderen gewend, maar zal aan grotere kinderen waarschijnlijk makkelijk wennen. Vooral als ze naar hartenlust met hem willen spelen. Liam wacht momenteel in een pleeggezin van het Dierentehuis op zijn nieuwe baasje.

Kennismaking

Wilt u Liam een fijn thuis geven? Kom dan gewoon eens langs in Dierentehuis Den Bosch aan de Oosterplasweg 41 in Den Bosch voor een persoonlijke kennismaking met Liam. Kijk voor openingstijden, contactgegevens en aanvullende informatie op www.dierentehuisdenbosch.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 073-6412417.

Meer berichten