Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot deze week gaat naar Lucia Heijmans-Schorrenstein uit Den Bosch.</p>

De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot deze week gaat naar Lucia Heijmans-Schorrenstein uit Den Bosch.

(Foto: )

Bossche Bol XL voor onvermoeibare vrijwilligster Lucia

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar de 86-jarige Lucia Heijmans-Schorrenstein uit Den Bosch. Zij is voorgedragen door Antoinette van Baardwijk namens de hobbyclub van de lokale KBO-afdeling.

‘Lucia is al meer dan 40 jaar vrijwilligster bij het Nico Schuurmanshuis in de wijk Orthen. Ze is een bijzonder aardige vrouw die veel doet in en voor de wijk. Zo heeft Lucia veel kostuums vermaakt voor de harmonie en ze haakt veel dingen voor Oeteldonk om goede doelen te steunen. Ook staat ze nog met regelmaat achter de bar. Lucia verdient het dan ook om eens goed in het zonnetje gezet te worden met een heerlijke Bossche Bol XL’, aldus Antoinette.

Aanmelden Bossche Bol XL

De Bossche Bol XL van de Week wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot, specialist in de echte Bossche bol. Heb jij een goede vriend, familie, collega of buurman/vrouw die je eens in het zonnetje wilt zetten? Geef hem of haar dan op voor een heerlijke Bossche Bol XL. Mailen naar redactie@bosscheomroep.nl.

Meer berichten