Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De Bossche Bol XL gaat deze week naar Diego Benevento Prieto van het JO9-2 team van RKVV Wilhelmina uit Den Bosch.</p>

De Bossche Bol XL gaat deze week naar Diego Benevento Prieto van het JO9-2 team van RKVV Wilhelmina uit Den Bosch.

(Foto: )

Bossche Bol XL voor fijne en fanatieke trainer

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Diego Benevento Prieto uit Den Bosch. Hij is voorgedragen door de ouders van het JO9-2 team van RKVV Wilhelmina.

‘Graag wil ik namens alle ouders van het JO9-2 team van RKVV Wilhelmina uit Den Bosch jeugdtrainer Diego voordragen voor de Bossche Bol XL. Diego laat de kinderen echt genieten van het voetbal. Weer of geen weer. Elke week zie je zichtbaar de verbeteringen bij de spelertjes. Daarnaast beleven de acht voetballertjes veel plezier aan deze fijne én fanatieke trainer! Diego doet dit vol overgave en passie op de maandag- en woensdagavondtraining en tijdens de wedstrijden op zaterdag. We weten dat hij gek is op een Bossche Bol en hij verdient het echt’, aldus John Riggeling.

Aanmelden Bossche Bol XL

De rubriek Bossche Bol XL wordt mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch. Wil jij iemand opgeven voor de Bossche Bol XL? Mail dan naar redactie@bosscheomroep.nl.

Meer berichten