Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Deze week is de Bossche Bol XL voor Heleen Hendrikx uit Bokhoven. Zij is voorgedragen door drie bijzonder dankbare buurtbewoners.</p>

Deze week is de Bossche Bol XL voor Heleen Hendrikx uit Bokhoven. Zij is voorgedragen door drie bijzonder dankbare buurtbewoners.

(Foto: )

Bossche Bol XL voor Heleen Hendrikx uit Bokhoven

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Heleen Hendrikx uit Bokhoven. Zij is voordragen door enkele dankbare buurtgenoten. 

Heleen heeft vanaf het begin van de lockdown in maart 2020 iedere maandag soep gebracht bij een aantal inwoners van Bokhoven, die of alleenstaand zijn of anderszins in moeilijke omstandigheden verkeerden. ‘Iedere maandag stond zij voor de deur met steeds een ander heerlijk soepje en een gezellig praatje. Dit heeft zij meer dan een jaar volgehouden. Wij vinden dan ook dat zij het dubbel en dwars verdient heeft om in het zonnetje gezet te worden. Het heeft ons geholpen om door de moeilijke coronaperiode heen te komen en wij zijn haar daar zeer dankbaar voor’, aldus Zus Graafmans, Ietje van de Griendt en Hansje van den Berg.

Voordragen voor Bossche Bol XL

De Bossche Bol XL van de Week wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot, specialist in de echte Bossche bol. Wil jij iemand nomineren? Stuur je motivatie met goede digitale foto naar redactie@bosscheomroep.nl.

Meer berichten