Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Frommel - een drie maanden oud katertje - is heel speels en zeker niet eenkennig.</p>

Frommel - een drie maanden oud katertje - is heel speels en zeker niet eenkennig.

(Foto: Dierentehuis Den Bosch)

Asieldier van de Week: kater Frommel

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | Dit is Frommel, een zwart katertje van drie maanden oud. Hij is in z’n eentje gevonden en in een pleeggezin geplaatst. 

Frommel heeft een tijdje last gehad van zijn darmen en krijgt nu speciaal voer. Dit voer moet hij de komende weken nog blijven gebruiken. Daarna kan het langzaam worden afgebouwd. Frommel is heel speels en niet eenkennig. Omdat hij van nogal wilde spelletjes houdt, kan hij beter niet bij kleinere kinderen worden geplaatst. Hij heeft al zijn entingen gehad en is gecastreerd.

Niets zo mooi als een zwarte kat

Frommel is één van de vele zwarte/zwart-witte kittens die momenteel op de website van het Dierentehuis staan. Kijk maar eens bij Eliza, Elmer, Elroy, Frodo en Frizlle. Ze zitten er al een tijdje en er is helaas weinig belangstelling voor. Zwart is niet zo geliefd, waarschijnlijk is dat de reden dat ze nogal eens gedumpt worden. Er is niets zo mooi als een zwarte kat, kijk maar eens naar hun prachtig glanzende vacht en hun sprekende ogen! Nieuwsgierig geworden naar deze knappe kittens? Kijk dan op www.dierentehuisdenbosch.nl.

Meer berichten