Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Angstige Dribbel zoekt een baasje met een gouden hart.
Angstige Dribbel zoekt een baasje met een gouden hart. (Foto: Dierentehuis Den Bosch)

Asieldier van de Week: kater Dribbel

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | Dribbel is een cyperse kater van ruim 6 jaar oud. Hij zit al sinds half september in het Dierentehuis in Den Bosch. 

Dribbel heeft nog steeds moeite met zijn nieuwe omgeving en al die vreemde mensen die het kattenverblijf elke dag komen schoonmaken of naar de katten komen kijken. Het maakt hem bang, maar gelukkig gaat het gaat iedere week wat beter. Voor Dribbel wordt een rustige omgeving gezocht bij een baasje die hem veel aandacht kan geven. Hij houdt van snoepjes (liquid snacks) en laat zich al vrij snel hiermee paaien. Hij neemt het aan en likt het ook van je hand. Inmiddels laat hij zich ook aaien, maar vindt het allemaal nog erg spannend. 

Dribbel heeft een baasje nodig met een gouden hart die hem met geduld, wat rust, voldoende aandacht en wat snoepjes een fijn thuis kan geven. Op de website www.dierentehuisdenbosch.nl kunt u in het filmpje zien hoe Dribbel zich na al die maanden eindelijk laat aaien. Bent u het juiste baasje voor hem? Neem dan contact op met het Dierentehuis.

Meer berichten