Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Marjon van der Heijden ontvangt deze week de Bossche Bol XL.</p>

Marjon van der Heijden ontvangt deze week de Bossche Bol XL.

(Foto: )

Bossche Bol XL voor supermarktmedewerkster Marjon

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch gaat deze week naar Marjon van der Heijden van het Jumbo-filiaal op de Maaspoort.

‘Hoi, ik ben Sofie van 9 jaar en ik zou graag Marjon van der Heijden met een Bossche Bol XL willen verrassen. Marjon werkt bij de Jumbo op de Maaspoort (Lokeren passage) en ik kom haar vaak tegen als ik een boodschapje voor mijn moeder ga doen. Ze is zo ontzettend behulpzaam en lief dat ze mij (maar echt niet alleen mij hoor) altijd helpt als ik niet precies weet waar iets staat, wat ik moet hebben of als ik een andere vraag heb. Dat doet ze op een vriendelijke manier, met veel geduld en met een lach op haar gezicht. Ze maakt voor mij het boodschapje doen extra fijn! Ik wil haar via deze weg bedanken’, aldus Sofie Schilderman uit Den Bosch.

Aanmelden Bossche Bol XL

Wil jij iemand verrassen met een heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch? Geen hem of haar dan op via bosscheomroep@talvimediacentrum.nl. Vergeet niet een goede foto toe te voegen!

Meer berichten