Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Op vrijdag 13 mei zijn Mart en Angelique Brok 34 jaar getrouwd. Met de Bossche Bol XL van Jan de Groot is het feestje compleet.
Op vrijdag 13 mei zijn Mart en Angelique Brok 34 jaar getrouwd. Met de Bossche Bol XL van Jan de Groot is het feestje compleet. (Foto: )

Bossche Bol XL voor Mart en Angelique Brok uit Den Bosch

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar het echtpaar Mart en Angelique Brok uit Den Bosch. Zij werden voorgedragen door hun dochter Simone en haar man Stijn.

‘Wij willen via deze weg heel graag mijn ouders Mart en Angelique Brok verrassen. Ze staan altijd voor ons klaar en dat waarderen wij echt enorm! Bovendien vieren mijn ouders op vrijdag 13 mei feest, want ze zijn al 34 jaar getrouwd. Met een Bossche Bol XL is dat feestje helemaal compleet. Lieve papa en mama, bedankt voor alles en van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Op naar nog heel veel mooie jaren samen!’, aldus Simone Sterken-Brok en haar echtgenoot Stijn Sterken.

Aanmelden Bossche Bol XL

Deze rubriek wordt mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot. Heb jij een vriend(in), familielid, collega of buurman/-vrouw die je in het zonnetje wil zetten? Geef hem of haar dan op. Stuur je motivatie met een digitale foto naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Meer berichten