Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Jeugdtrainster Juliette en Ellemijn poseren met Liemarvin Bonevacia tijdens een clinic die zij onlangs voor de jeugd hebben georganiseerd.
Jeugdtrainster Juliette en Ellemijn poseren met Liemarvin Bonevacia tijdens een clinic die zij onlangs voor de jeugd hebben georganiseerd. (Foto: )

Bossche Bol XL voor jeugdtrainsters Juliette en Ellemijn

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar trainsters Juliette de Winter en Ellemijn van der Steen van atletiekvereniging O.S.S.-VOLO in Den Bosch. Zij werden voorgedragen door junior lid Finn Hak uit Rosmalen.

‘Hallo ik ben Finn. Ik ben sinds mijn 6e lid van O.S.S.-VOLO. Mijn club bestaat op 14 mei honderd jaar. Ik zou graag alle vrijwilligers in het zonnetje willen zetten, maar specifiek mijn trainsters van de afgelopen jaren: Juliette en Ellemijn. Zij doen erg veel voor de jeugd. Trainingen, maar ook de begeleiding tijdens wedstrijden. Daarnaast hebben ze het momenteel extra druk met de organisatie van allerlei activiteiten voor de jeugd in het kader van het 100-jarig bestaan. Ik wil ze dan ook graag op deze manier extra bedanken.’

Aanmelden Bossche Bol XL

De Bossche Bol XL van de Week’ wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot, specialist in de echte Bossche bol. Heb jij een goede vriend, familie, collega of buurman/vrouw die je eens in het zonnetje wilt zetten? Is er iemand die altijd voor een ander klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor een heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in den Bosch. Stuur je motivatie met een goede digitale foto naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Meer berichten