Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch gaat deze week naar Rutger Advocaat voor de inzet voor zijn straat.
De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch gaat deze week naar Rutger Advocaat voor de inzet voor zijn straat.

Bossche Bol XL voor goede buur Rutger Advocaat

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Rutger Advocaat. Hij werd voorgedragen door buurtgenoot Just Krijn.

‘Onze buurman van om de hoek, Rutger Advocaat, verdient een enorme Bossche Bol! Dat vinden we met heel ons Uilenburgstraatje, waar hij geregeld met z’n grijper de troep opruimt die er ligt omdat sommige mensen kennelijk denken dat de straat een prullenbak is. Met een klein gebaar en heel gracieus biedt Rutger zo aan ons én aan de bezoekers van onze stad de aanblik waar iedereen blij van wordt. Want mooi is het en mooi mag het blijven. Met de inzet van mensen als Rutger lukt dat zeker’, aldus Just Krijn.

Aanmelden voor Bossche Bol XL

De Bossche Bol XL van de Week’ wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot. Heb jij een goede vriend, familie, collega of buur die je eens in het zonnetje wilt zetten? Geef deze persoon dan op voor een heerlijke Bossche Bol XL. Stuur je motivatie met een goede digitale foto naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Meer berichten