Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
De 14-jarige Mechelse Herder Kyra staat nog lekker positief in het leven en zoekt een baasje voor haar laatste jaren.
De 14-jarige Mechelse Herder Kyra staat nog lekker positief in het leven en zoekt een baasje voor haar laatste jaren. (Foto: Dierentehuis Den Bosch)

Asieldier van de Week: Mechelse Herder Kyra

  •   keer gelezen   Ingezonden

DEN BOSCH | Kyra is een Mechelse Herder van bijna 14 jaar. De eerste paar dagen moest Kyra flink wennen in het Dierentehuis. De verandering van een boerderijleven naar een kennel is dan ook niet niks. Nu zien we een enthousiaste, vrolijke Kyra in de kennel staan. 

Een hond die het heerlijk vindt om wandelingen te maken en uit te razen op het speelveldje. Een tuin is daarom ook een must voor haar. Hoe Kyra in huis is weten we niet. Ze kwam nooit binnenshuis. Ze is wel goed waaks. Zodra ze iemand hoort binnenkomen begint ze hard te blaffen. Dit stopt zodra ze contact kan maken met degene die ze hoort. Kyra houdt enorm van mensen en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Kinderen en andere honden is ze niet gewend. Voor slijtage in haar gewrichten krijgt ze dagelijks pijnstilling. Kyra staat nog lekker positief in het leven en zoekt een baasje voor haar laatste jaren. Denk jij dat jij dit haar kan bieden, stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl. Meer informatie op www.dierentehuisdenbosch.nl.

Meer berichten