Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Nick Waelbers - alias Indenaamvan - is &eacute;&eacute;n van de taalkunstenaars die tijdens Zinnig Zuiden te bewonderen is.</p>

Nick Waelbers - alias Indenaamvan - is één van de taalkunstenaars die tijdens Zinnig Zuiden te bewonderen is.

(Foto: Jannie Guo)

Podium voor taalkunstenaars tijdens De Bossche Zomer

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Het Bossche urban platform DUKEBOX lanceert aanstaande zaterdag een gloednieuw evenementenconcept voor het gesproken woord: Zinnig Zuiden. 

Met ‘Zinnig Zuiden’ biedt DUKEBOX een podium aan een diverse groep taalkunstenaars; stuk voor stuk uit het zuiden van het land. Zo kunnen bezoekers van de Bossche Zomer zich laten verrassen door sprekers als Brohlin (winnaar Open PYKE Mic), Indenaamvan (bekend Instagram-poëet), Mennis (winnaar Punch Out Battles), maar ook sprekers van de Koninklijke Theateracademie en sprekers uit eigen hoek.

Programma aanstaande zaterdag

Zinnig Zuiden trapt zaterdag van 20.00 uur tot 21.30 uur af met optredens van Tweede Hans, Eef van den Boom, Bobba, Neef Nelis en Brohlin. Deze avond is gratis te bezoeken aan de Zuid-Willemsvaart, op de tribune ter hoogte van verzorgingshuis Nieuwehagen.

Programma zaterdag 24 juli

Op zaterdag 24 juli van 20.00 tot 21.30 uur staat de tweede avond gepland. Line-up: Jasmijn van Arkel, Qube, Isis van Geffen, Mennis en Indenaamvan. Kijk op de Facebook- en Instagram-pagina van Zinnig Zuiden voor een heerlijk voorproefje van wat komen gaat: www.facebook.com/zinnigzuiden en/of www.instagram.com/zinnigzuiden (@zinnigzuiden).

Meer berichten