Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Een huwelijk kan meerdere kanten hebben, zo blijkt in de voorstelling &lsquo;De liefde voorbij&rsquo; van Debby Petter. Deze is op donderdag 16 september te zien bij PERRON-3 in Rosmalen. (Foto: Bob Bronshoff)</p>

Een huwelijk kan meerdere kanten hebben, zo blijkt in de voorstelling ‘De liefde voorbij’ van Debby Petter. Deze is op donderdag 16 september te zien bij PERRON-3 in Rosmalen. (Foto: Bob Bronshoff)

(Foto: Bob Bronshoff)

In hoeverre ken je als partners elkaar écht?

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ROSMALEN | Debby Petter vertelt in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog alles over liefde en geluk. Wat is echt? Bestaat geluk echt? Ontdek het zelf op donderdag 16 september in PERRON-3.

Ter voorbereiding heeft Debby veel mensen geïnterviewd, verslond ze boeken en bekeek ze TED-talks van de Vlaamse psychotherapeut Esther Perel. “Een fantastische ervaring” noemt Debby het. Je kunt de liefde op zo veel manieren benaderen. “In mijn voorstelling ‘De liefde voorbij’ vertel ik over een man die op een avond zijn vrouw opbiecht een geheim te hebben. Er volgt een ruzie, hij verlaat boos het huis en twee uur later is hij dood. Verslagen blijft zij achter, verdrietig om zijn dood en het geheim. Wat was er waar van hun huwelijk?” vertelt Petter.

Rode draad

Ze wil haar publiek laten nadenken over relaties en liefde. In een huwelijk ben je geen kloon van je partner, je bent jezelf. De liefde speelt een grote rol in deze voorstelling, maar het geheim is de rode draad. Al vertellend loopt ze door het levensverhaal van het echtpaar. Wat is het geheim, waarom wist ze dit niet en als hij dit voor me verzwegen heeft, wat verzweeg hij dan nog meer?

Kaartverkoop

Theater aan de Parade presenteert op donderdag 16 september in PERRON-3 ‘De liefde voorbij’ van Debby Petter. Kijk voor kaartverkoop en aanvullende informatie op de website: theateraandeparade.nl.

Meer berichten