Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Ali B staat op 7 oktober met zijn theatervoorstelling &#39;Koorts 2.0&#39; in HAL8 - Brabanthallen. (Foto: Richard Terborg)</p>

Ali B staat op 7 oktober met zijn theatervoorstelling 'Koorts 2.0' in HAL8 - Brabanthallen. (Foto: Richard Terborg)

(Foto: Richard Terborg)

Ali B meet de temperatuur van Nederland in ‘Koorts 2.0’

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Na een onverwachte lange pauze keert Ali B terug naar het podium. Hij neemt revanche op het verloren jaar en gaat de dialoog aan met het publiek. Al voelt hij zichzelf kiplekker, Nederland heeft koorts. De onderwerpen die hij op 7 oktober in HAL8 - Brabanthallen aansnijdt, zullen de temperatuur hoog laten oplopen. Wees dus voorbereid.

Afgelopen jaar stond in het teken van het verhitte coronadebat, maar daar bleef het niet bij. Ook de toeslagenaffaire en het mapje van Ollongren kwamen voorbij. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van de talloze onderwerpen die Ali B aanhaalt in zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Koorts 2.0’. Zowel persoonlijke als maatschappelijke problemen passeren de revue en daarbij wint zijn flinke dosis humor en stralende optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Zoals hij zelf zegt: ‘Zelfs als het misgaat, komt het goed’. 

Van alle markten thuis

Rapper, jurylid bij ‘The Voice’ en programmamaker Ali B timmert de laatste jaren hard aan de weg. Zo won de rapper met ‘Ali B geeft antwoord’ de Neerlands Hoop prijs en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn show ‘Je suis Ali’ de hemel in als ‘...misschien wel de belangrijkste voorstelling van het seizoen’.

Meer informatie en tickets: theateraandeparade.nl. 

Meer berichten