Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Juf Roos en Gijs zijn klaar voor weer een nieuw avontuur!
Juf Roos en Gijs zijn klaar voor weer een nieuw avontuur! (Foto: )

Tip van Theater aan de Parade: ‘Juf Roos gaat op avontuur’

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Het theaterseizoen is van start en ook dit jaar zijn er weer voorstellingen die je gezien moet hebben. Iedere week geven de programmeurs een tip voor het theater. Deze week vertellen we over de jeugdvoorstelling van Juf Roos. Lukt het haar om samen met Gijs de Molendag te redden?

Juf Roos gaat op avontuur in Den Bosch. Op donderdag 28 oktober maken Juf Roos en Gijs zich klaar voor de landelijke Molendag. Alles is tot in de puntjes geregeld en de molen moet er piekfijn uitzien. Maar dan gebeurt er iets met de molen. Aan Juf Roos en Gijs de taak om de molen op tijd in orde te hebben voordat het feest losbarst. Beleef samen met Juf Roos en Gijs dit spannende avontuur en zing mee met deze gezellige gezinsvoorstelling.

280 miljoen views

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos in hun hart gesloten. Ze heeft inmiddels 280 miljoen views op haar YouTube-kanaal en dit jaar komt ze terug naar het theater! In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen ze veel bekende kinderliedjes.

Praktische informatie

Theater aan de Parade presenteert ‘Juf Roos gaat op avontuur (2+)’ . De voorstelling zie je op donderdag 28 oktober in HAL8 – Brabanthallen. Meer informatie en tickets vind je op theateraandeparade.nl.

Meer berichten