Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Tijdens ‘Amélie de Musical’ droom je weg op de avonturen van de dromerige Amélie. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november is deze musical in Den Bosch te zien. (Foto: Annemieke van der Togt/Jack Waas)
Tijdens ‘Amélie de Musical’ droom je weg op de avonturen van de dromerige Amélie. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november is deze musical in Den Bosch te zien. (Foto: Annemieke van der Togt/Jack Waas) (Foto: Annemieke van der Togt/Jack Waas)

Droom mee weg in de stad van de liefde

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | De romantici onder ons kunnen hun geluk niet op. De romantische en fantasievolle film ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ die eerder speelde op West End in Londen komt naar Den Bosch! Op 27 en 28 november verruilt Amélie het Franse Montmartre voor HAL8 – Brabanthallen en ook de bekende muziek van Yann Tiersen zal niet ontbreken.

In het ontroerende sprookje maak je kennis met de dromerige Amélie Poulain, gespeeld door Christianne de Bruin, onder andere bekend van ‘Wicked’ en ‘Sister Act’. Ze probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, tot ze zelf plots verliefd wordt. Na jarenlang een teruggetrokken leven te leiden kan ze zich voor het eerst niet meer verbergen. In het prachtige Montmartre ontvouwt zich het leven van een dromerige Amélie en de mensen waarmee ze in aanraking komt. 

Positieve recensies

De musical van de gelijknamige film speelde eerder al op Broadway in New York en West End in Londen waar de musical werd overladen met positieve recensies. De magie en de muziek van Yann Tiersen uit de originele film, ook verwerkt in de musical, betoveren je en laten je niet meer los tot de laatste noot is gespeeld.

Praktische informatie

Theater aan de Parade presenteert ‘Amelie de Musical’ op vrijdag 27 en zaterdag 28 november in HAL8 - Brabanthallen. Kijk voor meer informatie en tickets op de website: theateraandeparade.nl.

Meer berichten