Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>‘Liften 2: Girls Night Inn‘ is de nieuwe feel-good voorstelling met Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Sluytermann. (Foto: Marloes Kemps)</p>

‘Liften 2: Girls Night Inn‘ is de nieuwe feel-good voorstelling met Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Sluytermann. (Foto: Marloes Kemps)

(Foto: Marloes Kemps)

‘Liften 2: Girls Night-Inn’ komt naar Rosmalen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ROSMALEN | Na het succes van “Liften” bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Slyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan vriendschap. Liften 2: Girls Night-Inn is te zien op vrijdag 17 september om 20.30 uur in Perron 3 in Rosmalen.

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren te hebben vastgezeten in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri. Drie mensen met hun eigen verhaal: Stefanie worstelt met een levensbedreigende keuze , Youri moet zien te ‘dealen’ met het vaderschap en Saskia wordt verliefd met onverwachte gevolgen. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Kaartverkoop

‘Liften 2: Girls Night-Inn’ is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij je lachrimpels zeker gelift zullen worden. Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op: https://www.il-entertainment.nl/liften2

Meer berichten