Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Kom op zaterdag 2 oktober verkleed naar het theater en stap in de wondere wereld van Sneeuwwitje en haar boze stiefmoeder!</p>

Kom op zaterdag 2 oktober verkleed naar het theater en stap in de wondere wereld van Sneeuwwitje en haar boze stiefmoeder!

(Foto: Theater Terra)

‘Sneeuwwitje de musical’ komt naar Den Bosch

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Het theaterseizoen is gestart en ook dit jaar zijn er weer voorstellingen die je gezien moet hebben. Iedere week geven de programmeurs een tip voor het theater. Deze week is dat een uitje met het hele gezin: ‘Sneeuwwitje de musical (4+)’ van Theater Terra.

Wie kent het sprookje van Sneeuwwitje niet? Theater Terra brengt de sprookjesachtige wereld tot leven met betoverende liedjes, magie en humor. Je mag verkleed komen!

Toverspiegel

De mooie prinses Sneeuwwitje is geliefd bij iedereen, behalve bij haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Op een dag vertelt de Toverspiegel aan de Koningin dat niet zij, maar Sneeuwwitje de mooiste van het land is. Sneeuwwitje moet de bossen invluchten. Daar vindt ze een nieuw leven bij zeven grappige dwergen. De Koningin weet haar te misleiden met een betoverde appel. Alleen een kus van ware liefde kan haar nog redden…

Over Theater Terra

Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en daarbuiten. Met voorstellingen als ‘Kikker’, ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Peter Pan’ weet Terra jaarlijks ruim 80.000 bezoekers aan zich te binden.

Praktische informatie

‘Sneeuwwitje de musical (4+)’ zie je op zaterdag 2 oktober in HAL8 - Brabanthallen. Info en tickets vind je op theateraandeparade.nl.

Meer berichten