Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Simone Kleinsma blikt terug op de afgelopen jaren en presenteert een show vol hoop en troost. (Foto: Dario &amp; Misja)</p>

Simone Kleinsma blikt terug op de afgelopen jaren en presenteert een show vol hoop en troost. (Foto: Dario & Misja)

(Foto: Dario & Misja)

Beleef een intieme avond met Simone Kleinsma in HAL8

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Actrice en zangeres Simone Kleinsma keert na lange tijd terug naar haar rechtmatige troon op het podium. In haar nieuwe theatervoorstelling ‘Verder’ die op 14 oktober te zien is in HAL8 - Brabanthallen neemt ze haar publiek mee in een muzikale trip ‘down memory lane’. 

Alleskunner Simone Kleinsma is een podiumbeest in hart en nieren. Maar de afgelopen jaren waren voor haar een bewogen tijd. In haar theatervoorstelling blikt ze terug op die periode en hoe ze dat heeft ervaren. Ze kwam er bijvoorbeeld achter hoe het is om plots solo door het leven te gaan nadat in 2017 haar man, regisseur Guus Verstraete, overlijdt.

Opruimen

Volgens Simone was het nodig om eerst dingen op te ruimen voor ze verder kon gaan: “Dan bedoel ik letterlijk opruimen. Een kast opruimen, kleding wegdoen, ruimte maken”. Er zijn momenten waarbij de zakdoeken ongetwijfeld uit de tas gehaald moeten worden, want er zal bij het publiek veel herkenbaarheid zijn. Haar herinneringen worden muzikaal bijgestaan door een speciaal voor haar geschreven repertoire en enkele bestaande klassiekers.

Praktische informatie

De voorstelling ‘Verder’ met Simone Kleinsma zie je op donderdag 14 oktober om 20.00 uur in HAL8 - Brabanthallen. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website: theateraandeparade.nl.

Meer berichten