Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Opera- en musicalzanger Henk Poort verleent zijn muzikale medewerking aan het kerstconcert dat op 12 december plaatsvindt in Den Bosch. Op de achtergrond het Grootkoor. (Foto: Grootkoor Projecten)</p>

Opera- en musicalzanger Henk Poort verleent zijn muzikale medewerking aan het kerstconcert dat op 12 december plaatsvindt in Den Bosch. Op de achtergrond het Grootkoor. (Foto: Grootkoor Projecten)

(Foto: Grootkoor Projecten)

Zing ook mee in Grootkoor Noord-Brabant!

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | In oktober starten de koorrepetities van Grootkoor Noord-Brabant. Een bijzonder koorproject met als afsluiting een kerstconcert op 12 december in het Jheronimus Bosch Art Centre met als speciale gast Henk Poort.

De komende maanden wordt vijf keer gerepeteerd onder leiding van vaste dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Inmiddels zijn de Grootkoren een begrip in Nederland. De behoefte aan samen zingen is groot en ondanks de coronastop zijn de dirigenten optimistisch over de toekomst. “Na afloop van een koorrepetitie voelt men zich opgelucht en ontspannen. Zingen in een koor is ook een sociale activiteit. Je maakt deel uit van een groep en deelt dezelfde passie”, aldus Van der Mei.

Repetities in Willem Twee Toonzaal

Het Grootkoor Noord-Brabant is bestemd voor dames en heren vanaf 18 jaar en ouder die graag zingen. De repetities zijn op maandag 4 en 25 oktober, 22 november, 6 december en een generale repetitie op 12 december. De repetities worden gehouden van 19.15 tot 22.00 uur in de Willem Twee Toonzaal in Den Bosch. Het repertoire bestaat uit ‘Christmas Carols’ en bekende koorwerken.

Meld je aan

Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans op te treden in een mooie concertzaal met niemand minder dan Henk Poort. Iedere enthousiaste zanger of zangeres kan zich inschrijven. Meer info en inschrijven: www.grootkoor.nl, of mail naar zing@grootkoor.nl.

Meer berichten