Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>&nbsp;Zondagmiddag is kunstenaar Paul Corvers in Museum Slager aan de Choorstraat 8 in Den Bosch aanwezig voor een meet & greet.</p>

 Zondagmiddag is kunstenaar Paul Corvers in Museum Slager aan de Choorstraat 8 in Den Bosch aanwezig voor een meet & greet.

(Foto: Museum Slager)

Aanstaande zondag meet & greet met Paul Corvers in Museum Slager

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Zondag van 14.00 tot 17.00 uur is kunstenaar Paul Corvers in Museum Slager aanwezig voor een meet & greet met bezoekers. 

Deze activiteit is onderdeel van de verkoopexpositie Het Genereuze Gebaar die tot en met 14 november in het museum te zien is. Hierin bieden bekende kunstenaars werk te koop aan. De opbrengst gaat voor minimaal de helft naar het Liliane Fonds en Stichting Colourful Children.

Over Paul Corvers

Bosschenaar Paul Corvers volgde de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost in Breda. Hij was groot fan van de ‘Neue Wilden’, een neo-expressionistische stroming in Duitsland. In zijn latere werk is de invloed van het modernisme van Piet Mondriaan zichtbaar. In de maand oktober vinden er nog meer meet & greets plaats met deelnemende kunstenaars. Onder andere met Jenetta de Konink, Frang Mij, Les Schute en Shirley Welten. Meer info:  www.museumslager.com.

Meer berichten