Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Elenora Hu en Gilbert den Broeder brengen samen een waanzinnig concert naar Den Bosch.</p>

Elenora Hu en Gilbert den Broeder brengen samen een waanzinnig concert naar Den Bosch.

(Foto: Rahul Gandolahage)

Opera op Zondag met Elenora Hu en Gilbert den Broeder

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Het theaterseizoen is van start gegaan en de deuren staan weer wagenwijd open. Ook dit jaar zijn er weer voorstellingen die je gezien moet hebben. Iedere week geven de programmeurs een tip voor het theater. Deze week het klassieke concert van Elenora Hu en Gilbert den Broeder onder de noemer ‘Opera op Zondag’.

Wat gebeurt er als je muziektalent Elenora Hu combineert met de veelgevraagde liedbegeleider Gilbert den Broeder? Precies, een waanzinnige muzikaal duo. Tijdens het Grachtenfestival Amsterdam in 2019 was sopraan Elenora Hu een van de grote ontdekkingen. Gilbert den Broeder is pianist voor bekende concoursen, begeleidt concerten en coacht zangers en pianisten als gastdocent. Vandaag de dag verleent hij zijn medewerking aan onder andere De Nationale Opera en Ballet, De Nederlandse Reisopera, The Dutch National Opera Studio en is hij pianist voor diverse concoursen zoals het IVC (Internationaal Vocalistenconcours te ‘s-Hertogenbosch). Samen brengen ze een intiem en sfeervol concert waarbij het publiek ondertussen kan genieten van een heerlijk stukje taart.

Praktische informatie

Opera op Zondag met Elenora Hu en Gilbert den Broeder zie je op zondag 17 oktober om 11.00 uur in de Willem Twee toonzaal. Meer informatie en tickets vind je op www.theateraandeparade.nl.

Meer berichten