Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Accordeonorkest La Vita Bella treedt zaterdag op in wijkcentrum De Helftheuvel. Nieuwe muzikanten zijn overigens van harte welkom.&nbsp;&nbsp;</p>

Accordeonorkest La Vita Bella treedt zaterdag op in wijkcentrum De Helftheuvel. Nieuwe muzikanten zijn overigens van harte welkom.  

(Foto: La Vita Bella)

Aanstaande zaterdag muzikaal spektakel in wijkcentrum De Helftheuvel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Stichting Actieve Senioren (SAS) presenteert zaterdag een muzikaal spektakel met accordeonorkest La Bella Vita en blaasorkest De Laatbloeiers in wijkcentrum De Helftheuvel.

‘La Bella Vita’ is een voortzetting van accordeonvereniging Blij Leven. Het huidige orkest bestaat uit veertien muzikanten. Sinds september 2019 is Antoine van Wanrooij de dirigent. Onder zijn leiding speelt het gezelschap klassieke muziekstukken, filmmuziek en ook meezingers. 

De Laatbloeiers

Blaasorkest De Laatbloeiers gaat u verrassen met hun muzikale klanken. Het publiek onderhouden met mooie muziek is al meer dan veertig jaar hun motto. In het begin nog met simpele deuntjes, maar inmiddels speelt het orkest uiteenlopende muziek van pop tot rock. De vereniging komt oorspronkelijk uit Engelen, maar de huidige muzikanten komen uit de hele regio Den Bosch.

Praktische informatie

Het optreden op zaterdag 16 oktober in wijkcentrum De Helftheuvel aan de Heftheuvelpassage 115 in Den Bosch start om 14.00 uur. Inloop vanaf 13.45 uur. Kosten: 5 euro inclusief koffie/thee. Alleen toegang met coronavaccinatie of -testbewijs. U kunt zich vooraf aanmelden op de website: www.sasdenbosch.nl.

Meer berichten