Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Museum Slager in Den Bosch presenteert op donderdag 21 en 28 oktober speciale &#39;Opa- en Omadagen&#39;.</p>

Museum Slager in Den Bosch presenteert op donderdag 21 en 28 oktober speciale 'Opa- en Omadagen'.

(Foto: Museum Slager)

Museum Slager presenteert speciale ‘Opa- en Omadagen’

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Kinderen, ouders en opa’s en oma’s zijn altijd al van harte welkom in Museum Slager aan de Choorstraat 8 in Den Bosch. In de herfstvakantie is dat nog eens extra het geval. Dan presenteert het museum op donderdag 21 en 28 oktober speciale ‘Opa- en Omadagen’.

Voor de Opa- en Omadagen wordt de Bossche zaal van het museum omgetoverd tot een kleurenparadijs. Kinderen hebben gratis toegang en kunnen in het kinderatelier tekenen en kleuren. Ook zijn er twee nieuwe speurtochten voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 en van 8 tot 12 jaar. Opa en oma kunnen dan genieten van de exposities én de nieuwe audiotour. Naast gratis koffie, koek en ranja ligt er voor de (klein)kinderen aan het eind van hun museumbezoek nog een leuke verrassing klaar.

Twee exposities

Momenteel zijn er in het museum twee exposities te zien. Ten eerste de verkoopexpositie Het Genereuze Gebaar met ruim 100 moderne werken van 30 bekende Nederlandse kunstenaars. Daarnaast zijn er werken te bewonderen uit de vaste collectie van de acht kunstenaars Slager. Deze zijn kwalitatief sterk en geven inzicht in bijna anderhalve eeuw schilderkunst. 

Praktische informatie

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Entree kost 8,50 euro inclusief kopje koffie/thee. Kinderen tot 12 jaar gratis. Voor meer informatie: www.museumslager.com.

Meer berichten