Ontdek nieuw Nederlands en Vlaams talent tijdens de improvisatie-comedyshow 'Hollandse Nieuwe'.
Ontdek nieuw Nederlands en Vlaams talent tijdens de improvisatie-comedyshow 'Hollandse Nieuwe'. Foto: Rechtenvrij

Improvisatie-comedyshow Hollandse Nieuwe in PERRON-3 verplaatst naar 11 mei 2022

Kunst en cultuur 342 keer gelezen

DEN BOSCH | De gloednieuwe improvisatie-comedyshow Hollandse Nieuwe in PERRON-3 is verplaatst van donderdag 4 november naar woensdag 11 mei 2022.

Onder de bezielende leiding van presentator Jörgen Raymann laten drie cabarettalenten geen enkele kans onbenut om de hedendaagse samenleving eens goed op de hak te nemen. Wees dan ook voorbereid op heel veel zure en gepekelde grappen over de samenleving anno 2022!

Jörgen Raymann

Anuar, Erhan Demirci en Kor Hoebe zijn de drie cabarettalenten die samen met Jörgen Raymann het podium zullen betreden.

Anuar

Anuar kent u waarschijnlijk van zijn theatershows, de tv-special ‘Wat een Suikerfeest’. Hij is een comedian die met veel herkenbaarheid, hilariteit, nostalgie en actualiteit de harten van zijn publiek steelt.

Erhan Demirci

De Culture Comedy Award juryprijs van de 123 Comedy Award maakte van de Vlaamse Erhan Demirci een grote belofte in comedyland. Niet alleen Politiek en integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem des te meer.

Kor Hoebe

Kor Hoebe is half Nederlands en half Pools en dat maakt hem, volgens hemzelf, een Duitser. De veelzijdige comedian treedt niet alleen op als Nederlandstalige stand-up comedian, maar is ook vaak te vinden bij Engelstalige Comedy Nights in Amsterdam.

Kaartverkoop

‘Hollandse Nieuwe’ zie je op woensdag 11 mei 2022 in PERRON-3 in Rosmalen. Meer info: theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant