Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Laat de detective in je naar boven komen tijdens het moordmysterie ‘The Mousetrap’. (Foto: Willem van Walderveen)
Laat de detective in je naar boven komen tijdens het moordmysterie ‘The Mousetrap’. (Foto: Willem van Walderveen) (Foto: Willem van Walderveen)

Tip van de programmeur: ‘The Mousetrap’ in HAL8

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Zin in een avondje uit? Ook dit jaar zijn er weer voorstellingen die je gezien moet hebben. Iedere week geven de programmeurs een tip voor het theater. Deze week een spannend detective-avontuur voor de decembermaand: ‘The Mousetrap’. Het toneelstuk dat nooit verfilmd is omdat de waarheid over de moordenaar het best bewaarde geheim in de toneelwereld is.

De langstlopende toneelvoorstelling ter wereld komt naar Den Bosch. In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten vanwege een sneeuwstorm. Dan meldt zich een politieagent omdat er eerder die dag een moord is gepleegd in de omgeving. De dader houdt zich schuil in het pension. Maar na goed onderzoek blijkt iedereen een motief te hebben. Dan valt er nog een slachtoffer. Niemand kan het pension verlaten, dus ook de moordenaar niet... Bereid je voor op een meesterlijk moordmysterie dat bol staat van de plotwendingen. Laat de detective in je naar boven komen. Kun jij de moordenaar aanwijzen, of blijft dat het grootste mysterie van de avond?

Praktische informatie

‘The Mousetrap’ zie je op donderdag 2 december bij Theater aan de Parade in HAL8 in de Brabanthallen. Meer informatie en tickets vind je op theateraandeparade.nl. 

Meer berichten