Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Comedy Vibe: de ultieme beleving van stand-up comedy bij PERRON-3. Op zaterdag 30 oktober is onder andere Gerrie Smits van de partij.</p>

Comedy Vibe: de ultieme beleving van stand-up comedy bij PERRON-3. Op zaterdag 30 oktober is onder andere Gerrie Smits van de partij.

(Foto:)

Ouderwets avondje lachen in PERRON-3 met diverse stand-up comedians

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ROSMALEN | Terug van weggeweest... Comedy Vibe komt op zaterdag 30 oktober in PERRON-3 met een ultieme beleving van stand-up comedy voor iedereen!

De coronamaatregelen stonden het organiseren van een ouderwets gezellige comedy night lange tijd in de weg, maar gelukkig mogen we weer! We gaan weer zoals vanouds keihard lachen met z’n allen. Dat is het doel van Comedy Vibe: jong en oud, mannen en vrouwen bij elkaar brengen en een fantastische avond laten beleven. Samen lachen, genieten van lekkere tracks van de DJ en heerlijke hapjes en drankjes met leuk gezelschap. Maatschappelijke thema’s en actualiteiten zullen aan bod komen, maar altijd met lichtheid en humor.

IJzersterke line-up

Een ijzersterke line-up zal verschijnt op het podium: Steven Brunswijk (MC), Gerrie Smits, Marlon Kicken, Edson da Graca en Silvester Zwaneveld.

Praktische informatie

Let op: bij deze voorstelling wordt een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd. Kaarten Kaarten zijn te koop via www.perron-3.nl/agenda, bij de theaterkassa in PERRON-3, of telefonisch reserveren op 073-8507550. Voor telefonisch reserveren betaal je 2 euro administratiekosten ongeacht het aantal kaarten.

Meer berichten