De herfstexpositie bij KuBra-Art galerie en in etalages in het centrum biedt een interessante en gevarieerde mix van stijlen en materialen.
De herfstexpositie bij KuBra-Art galerie en in etalages in het centrum biedt een interessante en gevarieerde mix van stijlen en materialen.

Onstuimige herfstexpositie bij KuBra-Art

Kunst en cultuur 158 keer gelezen

ROSMALEN | Tijdens de Herfstsalon’21 zijn er vanaf 30 oktober weer nieuwe, veelzijdige en spannende werken van 13 Brabantse kunstenaars te bezichtigen in de KuBra-Art galerie én in diverse etalages in het centrum van Rosmalen.

KuBra-Art galerie heeft een metamorfose ondergaan en is dan ook dynamischer dan ooit. Dit wordt gevierd tijdens de vernissage op zaterdag 13 november van 14.00 tot 16.00 uur met een hapje, drankje en live muziek!

De Herfstsalon ‘21 zit boordevol diversiteit. Zo zijn er dieren in keramiek, olieverf en acryl, bloemen en herfsttaferelen in acryl en waterlelies in olieverf. Maar ook indrukwekkende houten wandobjecten en airbrush schilderijen en uiteenlopende sculpturen in brons, kunsthars, hout, textiel en keramiek. Kortom; een interessante en gevarieerde mix van stijlen en materialen. Mis het niet en kom tijdens openingstijden naar de galerie én bekijk de werken in de etalages, of bezoek de (virtuele) galerie op www.stichtingkubra.nl. De expositie loopt van 30 oktober tot en met 26 december 2022 en is gratis toegankelijk.

Adres KuBra-Art Galerie: Achter de Driesprong 9 in Rosmalen. Parkeren is gratis (met parkeerkaart). Kijk voor openingstijden en meer info op www.stichtingkubra.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant