Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Museum Slager in Den Bosch presenteert van 21 november tot en met 20 februari de expositie &lsquo;The Art of Perception&rsquo; van kunstfotograaf Frank van Driel.</p>

Museum Slager in Den Bosch presenteert van 21 november tot en met 20 februari de expositie ‘The Art of Perception’ van kunstfotograaf Frank van Driel.

(Foto: Frank van Driel)

Expositie Frank van Driel in Museum Slager in Den Bosch

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Museum Slager in Den Bosch presenteert van 21 november tot en met 20 februari een expositie van kunstfotograaf Frank van Driel. Met ‘The Art of Perception’ toont het museum een selectie eigentijdse stillevens en (naakt)portretten.

Frank van Driel refereert met zijn lichtgebruik en symboliek aan de Hollandse en Vlaamse meesterschilders uit de 17e eeuw. Hij fotografeert alleen met natuurlijk licht en verbindt verleden, heden en toekomst. Antieke objecten van glas, zilver, aardewerk en tin gaan een intrigerend samenspel aan met mensen, wild, vissen, bloemen, vruchten en hedendaagse voorwerpen.

Storytelling

De beeldend kunstenaar heeft een grote passie voor puurheid, geschiedenis en de natuur. In zijn serene fotowerken staat storytelling centraal. Op subtiele wijze staat hij stil bij actuele onderwerpen zoals natuurbeheer en duurzaamheid. Achter elk werk schuilt een verhaal.

Meer berichten