Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Ben jij klaar voor een bijzondere ruimtereis in het theater?</p>

Ben jij klaar voor een bijzondere ruimtereis in het theater?

(Foto: Tetsuro Miazaki & Studio Denk)

Theater aan de Parade presenteert gezellig slaapfeestje voor iedereen vanaf 4 jaar

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Het is bedtijd, er worden tanden gepoetst, verhaaltjes voorgelezen en een laatste kus geeft aan dat het tijd is om naar bed te gaan. Maar als de ouders de slaapkamer verlaten start het echte feest en beginnen de avonturen.

In ‘2021: Een Ruimtereis’ laten twee astronauten in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht! Deze dynamische sciencefiction voorstelling voor iedereen van 4 jaar en ouder zie je op zaterdag 27 november in PERRON-3De kleutervoorstelling ‘2012: Een Ruimtereis’ is een eerbetoon aan gewichtloze dromen, buitenaardse humor, live geluidseffecten en de sciencefiction klassieker ‘2001: A Space Odyssey’. Speciaal voor kleuters vanaf 4 jaar steekt het gezelschap deze klassieker in een vrolijk kinderjasje over dromen en avonturen.
De acteurs laten hun fantasie de vrije loop en creëren hun eigen wereld! De slaapkamer ontpopt zich tot lanceringsplatform, het licht gaat uit, of mag het licht aanblijven? En het avontuur begint. P.S. neem vooral je pyjama mee, want Theater aan de Parade maakt er een gezellig slaapfeestje van.

‘2021: Een Ruimtereis’ zie je op zaterdag 27 november. Meer info en tickets: theateraandeparade.nl.

Meer berichten