Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Hoewel Perron-3 qua coronamaatregelen alles tip top in orde heeft, vindt het bestuur van de HEVO het niet verantwoord om voor de senioren doelgroep de voorstellingen te laten doorgaan.
Hoewel Perron-3 qua coronamaatregelen alles tip top in orde heeft, vindt het bestuur van de HEVO het niet verantwoord om voor de senioren doelgroep de voorstellingen te laten doorgaan. (Foto: )

Theaterprogramma Wauw in PERRON-3 gaat helaas niet door

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ROSMALEN | De Theatertrein die op 3 december PERRON-3 zou binnenrijden moet voorlopig in de remise. De theatervoorstellingen die op vrijdagmiddag en -avond 3 december op het programma staan worden verplaatst naar 25 maart 2022. 

Hoewel Perron-3 qua coronamaatregelen alles tip top in orde heeft, vindt het bestuur van de HEVO het niet verantwoord om voor de senioren doelgroep de voorstellingen te laten doorgaan. Bovendien zou door de beperkte bewegingsvrijheid die door corona bestaat het gezelligheidsaspect niet uit de verf komen. Het sociale ontmoetingselement is een belangrijk onderdeel van het gehele programma. De werkgroep welke op verzoek van de HEVO het programma inhoud geeft gaat aan de slag om in het voorjaar het theaterprogramma “Wauw” alsnog op de planken te brengen. Dit in het vertrouwen dat tegen die tijd corona in de samenleving voldoende onder controle is. De kaarten die bezoekers hebben gekocht blijven geldig voor de nieuwe datum.

Meer berichten