Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Zondag 28 november presenteert het Filharmonisch Orkest &lsquo;s-Hertogenbosch een prachtig concert in de Grote Kerk in Den Bosch.</p>

Zondag 28 november presenteert het Filharmonisch Orkest ‘s-Hertogenbosch een prachtig concert in de Grote Kerk in Den Bosch.

(Foto: FOH)

Optreden Filharmonisch Orkest in de Grote Kerk in Den Bosch

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Zondag 28 november presenteert het Filharmonisch Orkest ‘s-Hertogenbosch een prachtig concert in de Grote Kerk in Den Bosch onder leiding van dirigent Lex Bergink en met Nadia Ettinger als soliste op de viool.

Op het programma staan de ouverture uit de opera Die Loreley van Max Bruch, de Spaanse symfonie van Edouard Lalo met Nadia Ettinger op viool en niet te vergeten de Symfonie nr. 3 ‘Eroïca’ van Ludwig van Beethoven.

Het concert vindt plaats op zondag 28 november om 15.00 uur in de Grote Kerk aan de Kerkstraat 20 in Den Bosch. Reserveren wordt aanbevolen. Toegangskaarten zijn te bestellen op www.fohsite.nl, of vóór aanvang van het concert verkrijgbaar in de Grote Kerk. Prijs volwassenen: 20 euro, kinderen en CJP-houders betalen 5 euro. Meer info: www.fohsite.nl.

Meer berichten