Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>&lsquo;Kletskousen&rsquo; is een snelle, interactieve en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches.&nbsp;</p>

‘Kletskousen’ is een snelle, interactieve en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches. 

(Foto: Eva Broekema)

Kletskousen (6+) maken één groot feest op het podium in Rosmalen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ROSMALEN | Ben je op zoek naar een gezellig uitje voor het hele gezin? Kom dan op woensdag 29 december naar ‘Kletskousen’! Het wordt één groot feest op het podium in Perron-3 en iedereen is uitgenodigd! Zien we jou daar?

‘Kletkousen’ is een leuk en spannend verhaal met heel veel grappige liedjes. Freek, Charlotte en Dookje komen plotseling terecht in een wereld zonder social media, telefoons en andere beeldschermen. Paniek natuurlijk! Want dat is in deze tijd best wel een uitdaging. Maar deze drie eigenwijze kletskousen  - bekend van de ‘Meiden van Los’ en ‘Percossa’ - kletsen en zingen zich er wel dapper doorheen.

Muzikale voorstelling vol humor

‘Kletskousen’ is een snelle, interactieve, dynamische en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches. Met een piano, een ukelele en drums maakt Kindercabaret Klets er één groot spektakel van. Ouders onder ons zullen het vast herkennen: lastige afspraken over schermtijd, vraag één op vakantie: ‘wat is de wificode’? Je kind dat wezenloos voor het beeldscherm hangt…Wat als dit staaltje techniek wegvalt? Kletskousen! is een vrolijke, interactieve cabaret voorstelling vol humor en gekke liedjes en voor ouders één feest der herkenning!

Meer info: theateraandeparade.nl

Meer berichten