Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>In zijn recente tentoonstelling bij Lichtekooi Artspace in Antwerpen liet Stijn ter Braak een replica van zijn badkamer - en de gespiegelde versie daarvan - zien.</p>

In zijn recente tentoonstelling bij Lichtekooi Artspace in Antwerpen liet Stijn ter Braak een replica van zijn badkamer - en de gespiegelde versie daarvan - zien.

(Foto: )

Tentoonstelling in Galerie Mieke van Schaijk in Den Bosch

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Zondag 28 november van 14.00 tot 17.00 uur wordt in Galerie Mieke van Schaijk aan de Zusters van Trierstraat 8 in Den Bosch de eerste solotentoonstelling van Stijn ter Braak geopend. Deze is daarna nog tot en met 30 januari 2022 te bewonderen. Tegelijkertijd is een presentatie te zien met nieuw werk van Nina van de Ven. Beide kunstenaars zijn aanwezig.

Stijn ter Braak (Groningen 1995) is opgeleid als schilder aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Zijn wonderlijke reconstructies van particuliere alledaagsheid zetten het begrip trompe l’oeil op losse schroeven in een kritische benadering van hedendaags realiteit. In zijn recente tentoonstelling bij Lichtekooi Artspace in Antwerpen liet hij een replica van zijn badkamer - en de gespiegelde versie daarvan - zien. In Galerie Mieke van Schaijk wordt die verrassende installatie opnieuw opgebouwd.

Nina van de Ven

Nina van de Ven (Tilburg 1988) is deelnemer aan het talentontwikkelingsprogramma Jump! van de provincie Noord-Brabant. In haar tekeningen verbeeldt ze fabelachtige, hybride personages.

Meer info: 06-23690189, mail naar info@miekevanschaijk.nl, of kijk opwww.miekevanschaijk.nl.

Meer berichten