Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Mattias Spee is &eacute;&eacute;n van de drie talenten die het op zondag 5 december tegen elkaar opnemen in de finale van &#39;Koffie bij de Piano&#39;.</p>

Mattias Spee is één van de drie talenten die het op zondag 5 december tegen elkaar opnemen in de finale van 'Koffie bij de Piano'.

(Foto: )

Finale ‘Koffie bij de Piano’ bij Podium Azijnfabriek

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | De Finale van ‘Koffie bij de Piano’ vindt plaats op zondag 5 december bij Podium Azijnfabriek aan de Triniteitstraat 19 in Den Bosch. De drie aanstormende klavierleeuwen die dan strijden om de winst zijn Anto Bayram Karamenderes, Mattias Spee en Shane van Neerden.

Het publiek bepaalt op 5 december de winnaars van de publieksprijzen. Ook zijn er prijzen van diverse sponsoren. Dat wordt dus een uiterst spannend Sinterklaasfeestje. Graag tijdig reserveren: www.podia-klassiek.nl. Entree met de inmiddels vertrouwde coronacheck! Vervolgens gaat op zondag 9 januari het nieuwe seizoen van ‘Koffie bij de Piano’ van start.

Sfeervolle concertzaal

Nu Theater aan de Parade is gesloten, zoekt ‘Koffie bij de Piano’ al een tijd naar onderdak. De populaire serie concerten op zondag loopt inmiddels 20 jaar. In de zoektocht naar een geschikt onderkomen vielen tientallen locaties af en corona strooide extra zand in het eten. Muziekvoorstellingen verdwenen in de ijskast en de geplande finale van ‘Koffie bij de Piano’ seizoen 2019-2020 moest worden uitgesteld. Voor de komende tijd verhuist ‘Koffie bij de Piano’ naar PA (Podium Azijnfabriek) in de Triniteitstraat in Den Bosch, waar de aloude Azijnfabriek is gevestigd. Het pand is drastisch verbouwd van theaterzaal naar sfeervolle concertzaal met ook een nieuwe concertvleugel.

Meer berichten