Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Podiumbeest en entertainer Ellen ten Damme zal ook dit voorjaar niet ontbreken in het theaterprogramma van Theater aan de Parade.&nbsp;</p>

Podiumbeest en entertainer Ellen ten Damme zal ook dit voorjaar niet ontbreken in het theaterprogramma van Theater aan de Parade. 

(Foto: Danny Ellinger)

Vier het hele jaar door kerst samen met Theater aan de Parade

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Langzaam wordt Den Bosch steeds meer verlicht met kerstlampjes en komen de versieringen weer onder het stof vandaan. Kerstmis staat voor de deur! De decembermaand kan weer gevuld worden met warmte en gezelligheid. Bij Theater aan de Parade is het niet alleen in december kerst, maar eigenlijk het hele jaar. Tot en met juni 2022 staan er heel veel grote sterren op het podium bij de verschillende theaterlocaties.

Theater aan de Parade viert het hele jaar door kerst met alle sterren die er het komende seizoen te zien zijn. Van Herman van Veen tot Trijntje Oosterhuis en van Ellen ten Damme tot Francis van Broekhuizen. Het regent sterren bij Theater aan de Parade.

Herman van Veen

Hij mag dan inmiddels al 76 jaar oud zijn, stoppen met optreden zit er voorlopig nog niet in. Sterker nog, hij staat te trappelen om weer op het podium te mogen klimmen. De optredens van troubadour Herman van Veen zijn al meer dan 55 jaar een genot om naar te luisteren. Het multi-talent schrijft, zingt, componeert én speelt piano en viool. Het publiek kan aanschuiven bij Herman op de plek waar hij het aller gelukkigst is: het podium.

Trijntje Oosterhuis

De zangeres neemt haar grote band, bestaande uit de beste musici van Nederland naar Den Bosch. Samen spelen ze het tijdloze ‘Burt Bacharach Songbook’, want what the world needs now is love, sweet love… Voor Trijntje was een samenwerking met Burt Bacharach een droom die uitkwam. In korte tijd werd het album multi-platinum. Laat je meevoeren door Bacharachs ijzersterke composities en Trijntjes betoverende stem.

Ellen ten Damme

Haar vorige shows ‘Paris-Berlin’ en ‘Casablanca’ waren binnen no time uitverkocht. Een vervolg kon niet uitblijven. Podiumbeest en entertainer Ellen ten Damme gaat opnieuw met The Magpie Orchestra op pad. Dit keer duikt ze verder de geschiedenis in en voert ze ons mee naar de 17e en 18e eeuw. Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme je uit om toe te treden tot haar hofhouding. Welkom in de wereld van klatergoud en schone schijn.

Francis van Broekhuizen

Vorige maand stond ze nog op het podium van MAINSTAGE als non in ‘The Sound of Music’, in april komt Francis van Broekhuizen haar eigen motto delen met het publiek: bij twijfel hard zingen. Deze avond met de operazangeres is een concert, college en cabaret in één. Ze heeft een schatkist aan kennis over muziekgeschiedenis en wil dat graag delen op haar kenmerkende directe, droogkomische manier.

Marc-Marie Huijbregts

Even, héél even, dacht Marc-Marie dat hij met pensioen wilde. Niet meer de bühne op. Gelukkig stak een aflevering van Netflix-serie ‘The Crown daar een stokje voor, want ineens miste hij het theater. Diezelfde avond nog schreef de Brabantse cabaretier de eerste teksten voor zijn nieuwste show ‘Uitgesproken’. Het beste recept voor een origineel avondje uit.

Nog meer bekende sterren

Naast Herman, Trijntje, Ellen, Francis en Marc treden nog meer bekende sterren op bij een van de vele theaterlocaties van Theater aan de Parade. In HAL8 van de Brabanthallen zie je o.a. Dominic Seldis, Henk Poort en een show dat volledig in het teken staat van Formule1. En in PERRON-3 kun je plaatsnemen bij o.a. Eric Corton en Maaike Ouboter, Maartje & Kine en de toneelvoorstelling ‘Trompettist in Auschwitz’.

Het hele programma van Theater aan de Parade vind je op de website theateraandeparade.nl.

Meer berichten