Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Fernando Lameirinhas speelt voor de laatste keer fado in zijn afscheidsconcert &lsquo;Melody Man&rsquo;.</p>

Fernando Lameirinhas speelt voor de laatste keer fado in zijn afscheidsconcert ‘Melody Man’.

(Foto: Leo Veger)

Afscheidsconcert Fernando Lameirinhas bij PERRON-3 in Rosmalen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | De Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas neemt na een carrière van 57 jaar afscheid. Voor de allerlaatste keer brengt hij de ziel van Portugal tot leven in zijn concertreeks ‘Melody Man’. Op donderdag 20 januari laat de Portugees zijn klanken horen in de theaterzaal van PERRON-3 in Rosmalen.

De Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas neemt afscheid. En hóe. Hij brengt, na 57 jaar, voor de allerlaatste keer de ziel van Portugal tot leven. Nog één keer speelt hij fado op zijn manier: met ziel en zaligheid. Fernando werkte samen met veel verschillende musici zoals BLØF, Henny Vrienten, Raymond van het Groenewoud, Frank Boeijen en Paul de Leeuw. 

Intiem afscheidsconcert

Uiteraard reist ook dit keer Fernando’s broer en muzikaal zielsverwant Antonio Lameirinhas met hem mee. Ze worden bijgestaan door afwisselend pianist Juan Pablo Dobal, gitarist Daniel Moraes en/of Udo Demandt op percussie en drums. In een intiem afscheidsconcert op de planken van het theater in Rosmalen zegt maestro Lameirinhas: obrigadão, bedankt! En wij zwaaien hem uit.

Praktische informatie

‘Melody Man’ van Fernando Lameirinhas zie je op donderdag 30 januari in PERRON-3. Info en tickets vind je op theateraandeparade.nl.

Meer berichten