Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Een van de exposanten tijdens de 'Wintersalon 22' in KuBra-Art galerie in Rosmalen is Adrianus de Bie. Hij maakt naïeve surrealistische olieverfschilderijen. Dit werk heeft als titel 'De Vogelaars'.</p>

Een van de exposanten tijdens de 'Wintersalon 22' in KuBra-Art galerie in Rosmalen is Adrianus de Bie. Hij maakt naïeve surrealistische olieverfschilderijen. Dit werk heeft als titel 'De Vogelaars'.

(Foto: Adrianus de Bie)

Warme winterexpositie bij KuBra-Art galerie in Rosmalen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ROSMALEN | Ondanks de lockdown gaat vanaf 8 januari de nieuwe winterexpositie in KuBra-Art galerie in Rosmalen van start. Eerst zijn de kunstwerken online en in de etalages van de galerie en het leegstaand pand aan de Harry Coppensstraat 15 te bezichtigen en ná de lockdown gaan de deuren van de galerie weer open!

De ‘Wintersalon 22’ wordt gehouden van 8 januari tot en met 27 februari en staat in het teken van kwaliteit, sfeer én veelzijdigheid. Het is KuBra-Art galerie namelijk opnieuw gelukt gevarieerde kunstwerken van 11 Brabantse kunstenaars te kunnen presenteren. Daaronder werken van de vertrouwde namen, maar ook van enkele nieuwe en veelbelovende kunstenaars. Stuk voor stuk kunstwerken met een uitstraling die u zeker positief zullen raken.

Boordevol diversiteit

De Wintersalon ‘22 zit boordevol diversiteit. Zo zijn er sculpturen in verschillende stijlen van kunsthars, glas, keramiek, metaal en steen. Daarnaast zijn er indrukwekkende acryl, olieverf en mixed-media schilderijen, abstract, impressionistisch en naïef-surrealistisch. Zelfs zilveren sieraden en scrap-art ontbreken niet!

Praktische informatie

Het adres van KuBra-Art galerie is Achter de Driesprong 9 in Rosmalen. Daarnaast wordt er werk getoond in de etalage van Moonen Schoenen aan de Dorpsstraat 31, Hema Keuken aan de Harry Coppensstraat 15 en in het leegstaande pand aan de Harry Coppensstraat 5.

Meer berichten