Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
De 48e editie van Jazz in Duketown vindt plaats tijdens het Pinksterweekend van 3 tot en met 6 juni 2022.
De 48e editie van Jazz in Duketown vindt plaats tijdens het Pinksterweekend van 3 tot en met 6 juni 2022. (Foto: )

Jazz in Duketown zoekt nieuwe voorzitter

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Eind vorig jaar kondigde Gaby Westelaken aan te stoppen als voorzitter van Jazz in Duketown (JID). Hiermee maakt hij ruimte voor een nieuwe voorzitter. De vacature staat vanaf nu open.

De organisatie van het grootste gratis festival van Nederland is op zoek naar een enthousiaste, ervaren bestuurder. Iemand die fungeert als sparringpartner voor de Raad van Toezicht en mee kan denken over de ontwikkelingen. Iemand met een stevige persoonlijkheid en een groot landelijk netwerk. Iemand die verbinding weet te maken, zowel in- als extern. Hij/zij weet anderen binnen de organisatie te motiveren door realistische initiatieven door te voeren. 

Jazz in Duketown is op zoek naar een voorzitter die het boegbeeld is van het festival, die het leuk vindt onderdeel te worden van een informeel team en zelf de handen uit de mouwen steekt als de situatie daarom vraagt. Een voorzitter die in lastige situaties weet hoe te handelen en ervaring heeft in een rol als troubleshooter. Iemand die samen met het team mee kan bouwen aan de toekomst van JID. Bekijk de volledige vacature en meer info op www.jazzinduketown.nl/2022/01/06/voorzitter/.

Meer berichten