Onze ‘eigen’ Nick & Simon spelen op 2 juni in HAL8 van de Brabanthallen in Den Bosch de nummers van dat andere legendarische duo: Simon & Garfunkel.
Onze ‘eigen’ Nick & Simon spelen op 2 juni in HAL8 van de Brabanthallen in Den Bosch de nummers van dat andere legendarische duo: Simon & Garfunkel. Foto: Tim Toorman Forward Amsterdam

Nick & Simon eren in de Brabanthallen hun grote helden Simon & Garfunkel

Kunst en cultuur 234 keer gelezen

DEN BOSCH | Voor Nick & Simon stond het jaar 2021 in het teken van hun grootste inspiratiebron: Simon & Garfunkel. Ze reisden af naar New York waar ze zich in het leven stortten van hun muzikale helden. En hoe leuk is het dat ze Simon & Garfunkel eren in het theater! Een avond waar we reikhalzend naar uitkijken.

Op 2 juni spelen ze een fiks aantal klassiekers, onbekende juweeltjes én nooit eerder gespeelde liedjes van hun nieuwe plaat NSG. Tijdens het concert nemen Nick, Simon en band je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat andere duo. Uiteraard staan er een flink aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel op de speellijst. Ook niet te missen: Nick & Simon spelen voor het eerst ook een aantal van hun nieuwste liedjes, waaronder Oostenwind en Waarom. In 1970 verscheen het album Bridge Over Troubled Water van levende legendes Simon & Garfunkel. Vijftig jaar later reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het ooit met het Amerikaanse duo begon.

Praktische informatie

Nick, Simon & Garfunkel zie je op 2 juni in HAL8 van de Brabanthallen. Kijk voor meer informatie en tickets op theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant