Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Cabaretier Pieter Derks maakt sinds 2006 cabaretvoorstellingen, waarvan de laatste werd genomineerd voor een Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma van het seizoen.</p>

Cabaretier Pieter Derks maakt sinds 2006 cabaretvoorstellingen, waarvan de laatste werd genomineerd voor een Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma van het seizoen.

(Foto: Mireille Kuiper)

Cabaretier Pieter Derks komt met nieuwe voorstelling naar Den Bosch

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Met zijn vorige voorstelling ‘Voor wat het waard is’ wist Pieter het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren en met scherp engagement bij de les te houden. En won hij bijna een Poelifinario, dé prijs voor het beste cabaretprogramma van het seizoen. Nu graaft hij verder…

In ‘Uit het niets’ stelt cabaretier en columnist Pieter opnieuw heel veel vragen. Verrassend simpele vragen, omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet nog moeilijker moet maken dan dat ze al zijn. Simpel betekent echter niet saai!

Volgens zijn vaste formule gaat Pieter te werk: met zijn zachte en gemoedelijke uitstraling neemt hij ontspannen en innemend de zaal voor zich in. Om vervolgens met zijn intelligente, rake en prikkelende grappen erop in te hakken. Een ongetwijfeld vrolijke avond, waarop ook de nodige harde en fantasierijke noten worden gekraakt. Een voorstelling bezaaid met grappen, verhalen, terzijdes, muziek, verwondering en gestuntel. Een avond die niet lang genoeg kan duren!

Praktische informatie

Pieter Derks zie je 11 juni in de Brabanthallen. Tickets en info vind je op theateraandeparade.nl.

Meer berichten