Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De voorstelling &#39;Een leven&#39; met Benja Bruijning valt ook onder de serie &#39;Toneelkijkers&#39;.</p>

De voorstelling 'Een leven' met Benja Bruijning valt ook onder de serie 'Toneelkijkers'.

(Foto: Aisha Zeijpveld)

Ontdek de diversiteit van toneel bij Theater aan de Parade

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Toneel is er in allerlei soorten en maten. Denk je wel eens: toneel, interessant, maar is dat wel iets voor mij? Dan is de nieuwe serie ‘Toneelkijkers’ van Theater aan de Parade leuk en leerzaam om bij te wonen. 

In de serie neemt Theater aan de Parade het publiek in vijf verschillende voorstellingen mee langs de veelheid en diversiteit van toneel in Nederland. Vooraf stuurt het theater de nodige informatie op zodat het publiek zich alvast kan inlezen. Op de avond zelf wordt het publiek verwelkomt bij een inleiding of nagesprek onder leiding van Sander Janssens (onder andere theaterrecensent bij NRC en Theaterkrant). Voorstellingen die onderdeel zijn van de toneelserie zijn ‘Hoogspel’ met Johnny Kraaijkamp, ‘Momentum’ met Waldemar Torenstra en Astrid van Eck, ‘Een leven’ met Benja Bruijning, ‘Happy in Holland’ en ‘Mission Molière’ van Het Zuidelijk Toneel.

De serie ‘Toneelkijkers’ is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met het genre toneel, geoefende kijkers die verdieping zoeken en alleen gaanden die het leuk vinden om samen naar het theater te gaan.

Praktische informatie

De serie ‘Toneelkijkers’ bestaat uit vijf voorstellingen voor 99 euro. Meer informatie over deze serie en tickets vind je op www.theateraandeparade.nl.

Meer berichten