Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>'Gluren bij de Buren' is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Gluren bij de Buren 2022 vindt plaats op zondag 3 juli tussen 13.00 en 18.00 uur.</p>

'Gluren bij de Buren' is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Gluren bij de Buren 2022 vindt plaats op zondag 3 juli tussen 13.00 en 18.00 uur.

(Foto: Maarten J Eykman)

Ga mee op cultuursafari tijdens Gluren bij de Buren in Den Bosch

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

DEN BOSCH | In heel de gemeente kan op zondag 3 juli genoten worden van podiumkunst in de tuinen en huiskamers van bewoners tijdens een nieuwe editie van Gluren bij de Buren.

Op zondag 3 juli gooien Bosschenaren hun deuren en tuinhekken wagenwijd open en zijn er optredens van lokale podiumkunstenaars te zien in huiskamers en tuinen verspreid over de gemeente. Honderdelf optredens om precies te zijn. Het programma van Gluren bij de Buren Den Bosch zit bomvol verrassingen, vanaf nu uit te pluizen op www.glurenbijdeburen.nl.

Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten vertonen hun kunsten in intieme setting. Op (bijna) elke deelnemende locatie treedt een act drie keer op tussen 13.00 en 18.00 uur. In totaal zijn er optredens op 40 locaties.

Hoofdpartner van Gluren bij de Buren is dit jaar SPAR. John van der Ent, algemeen directeur, vertelt: “Onze kracht ligt in de lokale aanpak. Net zoals Gluren bij de Buren dat doet. Daarom vinden wij het fijn bij te dragen aan ontmoeting en verbinding tussen bewoners binnen de verschillende wijken en gemeenten die meedoen.” 

Praktische informatie

Entree: pay what you can. Reserveren is niet nodig. Kijk voor aanvullende informatie op de website: www.glurenbijdeburen.nl.

Meer berichten