UDC Productions laat mens, natuur en machines botsen.
UDC Productions laat mens, natuur en machines botsen. Foto: peter cox

UDC Productions laat mens, natuur en machines botsen in Den Bosch

Kunst en cultuur 323 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche galerie Ruby Soho presenteert tot en met zondag 2 oktober de solotentoonstelling ‘Bleeding Wood’ van UDC Productions. Een tentoonstelling met installaties, collages, foto’s, teksten, films en tekeningen. Fragmenten van de moderne tijd waarin technologie de overhand neemt en de mens het steeds moeilijker lijkt te krijgen.

UDC Productions (Paul Segers) verkent de complexe relatie tussen de hedendaagse, alom vertegenwoordigde technologie en onze zoektocht naar zin in een leven dat wordt overspoeld met beelden, meningen en informatie. Deze interdisciplinaire bevraging van de hedendaagse mens levert een unheimisch beeld van de realiteit op. De destructie van de natuur door machines en technologie is zichtbaar in de installaties ‘Intensive Care Unit’ en ‘Axiom’, toch ontstaat er een zalvend beeld door de klinische en esthetische presentatie. Wie moeten we eigenlijk geloven en wie gaat ons redden, de natuur of de technologie? Deze actuele issues komen terug in de collages waarin oorlog, geweld, technologie en sciencefiction naadloos samensmelten in dystopische scenes. Maar ook hier steeds weer de vraag, is het echt bittere ernst en wie heeft er eigenlijk de leiding? Kijken we niet gewoon naar de wereld van nu? Kijk voor openingstijden en meer info op www.rubysoho.nl.

Tot en met 2 oktober is in galerie Ruby Soho aan de Boschveldweg 469 in Den Bosch de expositie 'Bleeding Wood' te zien.
UDC Productions (Paul Segers) verkent de complexe relatie tussen de hedendaagse technologie en onze zoektocht naar zin in een leven dat wordt overspoeld met beelden, meningen en informatie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant