Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Een mijlpaal: het ds. Pierson College bestaat 100 jaar! Het jubileumjaar werd afgelopen week feestelijk afgetrapt. Zo werden alle leerlingen getrakteerd op een ijsje.</p>

Een mijlpaal: het ds. Pierson College bestaat 100 jaar! Het jubileumjaar werd afgelopen week feestelijk afgetrapt. Zo werden alle leerlingen getrakteerd op een ijsje.

(Foto: Roald Johan)

Jubileumjaar ds. Pierson College in Den Bosch feestelijk afgetrapt

  •   keer gelezen   Onderwijs

DEN BOSCH | Samen met leerlingen en medewerkers heeft het ds. Pierson College in Den Bosch niet alleen het nieuwe schooljaar ingeluid, maar tegelijkertijd ook het jubileumjaar afgetrapt. 

De zon scheen en de leerlingen genoten met elkaar op het schoolplein van een traktatie: een heerlijk ijsje. Het ds. Pierson College was dan ook blij dat ze de leerlingen weer ‘live’ welkom mochten heten in dit speciale schooljaar.

Honderd jaar ds. Pierson

In september 1921 startte dominee Hendrik Pierson in Den Bosch het ds. Pierson College. Van september 2021 tot en met juni 2022 viert de school het jubileumjaar met elke maand een eigen thema, waarbinnen diverse onderwijsactiviteiten worden georganiseerd. Hendrik Pierson, de stichter van de school is - in de vorm van een cartoon - het gezicht voor het feestelijke jaar. Er staan onder andere een fotoexpositie, reünie en tal van andere festiviteiten op de planning.

Caravan/foodtruck

Om de feestelijkheden te ondersteunen, maakt het ds. Pierson College gebruik van een leuke, geheel in huisstijl gegoten caravan/foodtruck. De school hoopt veel Bosschenaren binnenkort op de Pierson of bij één van de jubileumactiviteiten in de stad te mogen ontmoeten! Kijk voor meer informatie op www.pierson.nl.

Meer berichten