Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Honderden leerlingen van het Sint-Janslyceum trokken op woensdag 15 september de stad en de nabije natuur in om zwerfvuil op te ruimen.</p>

Honderden leerlingen van het Sint-Janslyceum trokken op woensdag 15 september de stad en de nabije natuur in om zwerfvuil op te ruimen.

(Foto: Sint-Janslyceum)

Zeer geslaagde opruimactie leerlingen Sint-Janslyceum

  •   keer gelezen   Onderwijs

DEN BOSCH | Op woensdag 15 september zijn honderden leerlingen van het Sint-Janslyceum - gewapend met grijpers en vuilniszakken - aan de slag gegaan om de Bossche binnenstad en de natuur in de nabije omgeving van de school een grote schoonmaakbeurt te geven. Er werd ongelofelijk veel zwerfafval verzameld.

Met deze grote opruimactie willen de leerlingen van het Sint-Janslyceum in Den Bosch duidelijk maken hoe belangrijk zij het vinden dat we met z’n allen zorgvuldig omgaan met ons milieu en met onze leefomgeving. Daarmee bewijzen de leerlingen eens te meer dat jongeren anno 2021 wel degelijk enorm betrokken zijn met wat er om hen heen gebeurt.

Buitenleslokaal

Naast deze opruimactie hebben de leerlingen nog veel meer plannen op stapel staan. In november worden er een groot aantal bomen en struiken aangeplant in de directe omgeving van de school en wordt er ook een buitenleslokaal gerealiseerd. Zo werken docenten en leerlingen van het Sint-Janslyceum samen aan een beter milieu en een duurzame samenleving.

Kijk voor meer informatie over het Sint-Janslyceum op de website van de school: www.sjl.nl

Meer berichten